top of page

WAT WE DOEN

Laten we samenwerken

Image by Austin Distel

SOCIAL MEDIA ADVERTISMENT

Social media is niet meer weg te denken in de marketingmix van zowel B2C- als B2B-bedrijven. Maar het zijn er inmiddels zó veel; elk met weer een andere doelgroep, andere types content en andere toepassingen. Onze ervaren social media-experts verzorgen organische en betaalde campagnes op de belangrijkste social media voor uiteenlopende bedrijven. Binnenkort ook voor jou?

SOCIAL MEDIA CONTENT

Met goede content, en dus goede verhalen, onderscheid je jouw website van je concurrentie. Voor het schrijven van deze verhalen kun je content specialisten van een contentbureau inschakelen, zoals die van SocialBreeze, die voor jou aan de slag gaan. Zo’n abonnement is erg handig wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt om regelmatig nieuwe teksten te schrijven, jij je liever volledig op de bedrijfsvoering wilt richten, je de kennis niet hebt om te schrijven of je gewoonweg niet weet hoe je het moet aanpakken. Bovendien heeft elke organisatie een verhaal en dat is juist dátgene dat jouw website of webshop uniek maakt. Zoals Ira Glass, een Amerikaanse radio- en tv-persoonlijkheid al zei: ‘Great stories happen to those who can tell them.’ Wat is jouw verhaal?

Image by Heshan Perera
getty_947238778_380329.jpg

SALES FUNNEL

In tegenstelling tot websites, zijn sales funnels gemaakt om bezoekers aan te zetten tot het uitvoeren van één specifieke actie. Hierdoor wordt de bezoeker niet afgeleid door alle mogelijkheden en leid je deze precies naar waar jij wilt: het maken van een sale! Wij hebben inmiddels al veel converterende high ticket sales funnels gemaakt. Daarom helpen wij jouw business graag met de kennis en ervaring die wij al hebben opgedaan. Door middel van bewezen strategieën, zorgen wij ervoor dat jouw business moeiteloos gaat converteren

Klinkt het alsof we goed bij elkaar passen? Neem even contact met ons op.

bottom of page